Fins al 6 d'octubre, hi ha temps per inscriure's al Registre de Participació Ciutadana per formar part de la Comissió de Pressupostos Participatius

 

L'Ajuntament està iniciant els Pressupostos Participatius 2022-2023 on la ciutadania, mitjançant un procediment de participació ciutadana, podrà decidir en què invertir una part del pressupost municipal. La Comissió que vetlla pel bon funcionament de tot el procés està formada per representants polítics i ciutadania a parts iguals. Si vols formar part de la Comissió i encara no formes part del Registre de Participació Ciutadana, tens fins al 6 d’octubre per inscriure-t’hi.

Per a aquesta nova edició dels Pressupostos Participatius cal renovar una part dels ciutadans i ciutadanes que formen part de la Comissió, i per això a partir del 7 d’octubre es farà un sorteig públic entre totes les persones que formin part del Registre de Participació Ciutadana de l’Ajuntament. S’escolliran dues persones que s’incorporaran de forma voluntària a la Comissió de Pressupostos Participatius.

Entre les funcions de la Comissió hi ha vetllar per la participació efectiva de la ciutadania en tot el procés, escollir les propostes que aniran a votació popular i fer el seguiment de l’execució dels projectes.