Aquest dissabte 18 de juny s'activa el servei de socorrisme a la platja

El servei, a càrrec de l'empresa ProActiva, estarà actiu fins a l'11 de setembre de 2022

El servei de socorrisme i vigilància a les platges de Vilassar de Mar començarà a funcionar aquest dissabte 18 de juny i s’allargarà fins a l’11 de setembre, de dilluns a divendres, de 10.30 a 18.30 h, i els caps de setmana i festius, de 10 a 19 h.

L’empresa Proactiva es farà càrrec un any més del servei, per tal de proporcionar seguretat i assistència als banyistes, oferir assistència al bany a persones amb diversitat funcional i fer recomanacions als usuaris de la platja perquè no prenguin mal.

L’estat de les platges amb la informació sobre la bandera que hi oneja, la temperatura de l’aigua o la temperatura ambient, es podrà conèixer a partir del 18 de juny a través del web municipal: menú actualitat i apartat estat de les platges, i de l’App Vilassar de Mar per a dispositius mòbils.

Enguany, i per a millorar el servei, l’Ajuntament substituirà els mòduls de lloguer que fins ara feien servir els socorristes, la Policia i els agents cívics que vigilen la platja, per uns de propis. Aquesta adquisició, que arribarà en breu, ha permès dissenyar mòduls dotats d’una àmplia sala de cures i que siguin més còmodes per a les persones que hi treballaran.

Com és habitual, hi haurà quatre línies de vida, distribuïdes en diferents zones de la platja, per facilitar l’entrada i sortida del bany a les persones amb dificultats de mobilitat.