Dissabte 14 de maig, Nit dels Museus a Vilassar de Mar

S'han programat quatre activitats gratuïtes i adreçades a tots els públics

La Nit dels Museus se celebrarà aquest dissabte 14 de maig i a Vilassar de Mar s’ha organitzat una programació perquè el públic visiti els diferents equipaments museístics del municipi i participi de les activitats que s’hi faran. En total hi haurà quatre activitats gratuïtes que inclouen visites guiades, tallers o performances adreçades a tots els públics al jardí del Museu de la Marina, al Museu Enric Monjo i a la Casa Museu Carme Rovira.

PROGRAMACIÓ

Un mar de perspectives. Taller d’art i engany visual: taller de cocreació de caràcter didàctic i lúdic entorn del joc de les perspectives exagerades -anamorfismes-. Dibuix i fotografia es combinen per crear una obra divertida i lúdica sobre el món del mar.

Ideació i creació: Josep Malagarriga

Tots els públics. Activitat en família

Lloc: Jardins del Museu de la Marina de Vilassar

Horari: de 17 a 19 h

Entrada gratuïta

Sketching Museum: artistes, des de visitants ocasionals fins a grans professionals, dibuixaran les obres del Museu Enric Monjo per estudiar-les o copiar-les. Participa-hi observant o dibuixant i gaudeix del desig d’aprendre i de l’entorn d’un museu viu motivat per la creació i l’admiració de l’art. Amb la participació dels grups Dibuixem Maresme, Urban Sketching Vilassar i VilassArt.

Tots els públics

Lloc: Museu Enric Monjo

Horari: de 18 a 22 h

Entrada gratuïta

Carme Rovira: olor i color

Inauguració de l’exposició d’olors inspirades en l’obra pictòrica de l’artista Carme Rovira. Sandra Iruela, creadora de notes i composicions olfactives, ens proposa un passeig d’olors i emocions a la Casa Museu Carme Rovira.

Tots els públics

Lloc: Casa Museu Carme Rovira

Horari: 19 h; 19.30 h; 20 h; 20.30 h; 21.00 h

Aforament limitat. Cal reserva prèvia fins a les 12 h del divendres 13 de maig: museumunicipal@vilassardemar.cat o al telèfon 93 759 36 39.

La màgia de la creació: art sobre art

“...Fontana no va entendre Miró...”, performance de l’artista Martí Rom en què, a través de l’expressió artística, conceptualitza sobre l’art i, alhora, comparteix l’inici de la creació d’una nova obra. Presentació a càrrec de Ramon Casalé, comissari i crític d'art.

Tots els públics

Lloc: Museu Enric Monjo

Horari: de 22.30 a 23 h

Entrada gratuïta