Prop de 400 persones participen en la IV travessia solidària del Club Nàutic de Vilassar de Mar en aigües obertes

La recaptació es destina íntegrament a facilitar l'accés a la formació d'infermeria i superar l'escassetat d'infermeres als hospitals que la Fundació Vicente Ferrer té a l’Índia

El dissabte 1 d'octubre, el Club Nàutic Vilassar de Mar va organitzar amb la col·laboració de l'Ajuntament la quarta edició de la travessia solidària de natació en aigües obertes. L'esdeveniment va comptar amb la participació de gairebé 400 nedadors, una xifra rècord des dels seus inicis.

Els parlaments inicials van anar a càrrec de Moncho Ferrer, director de programes de la Fundació Vicente Ferrer i fill de Vicente Ferrer, que juntament amb l'alcalde de Vilassar de Mar, Damià del Clot, el president del Club Nàutic, Jesús Majem, i David Camps, d'Aigua Solidària, van agrair als assistents la seva alta participació. Moncho Ferrer va ressaltar el destí dels fons recaptats, 6.300 euros, amb la inscripció a la travessia: “En edicions anteriors, les recaptacions han anat relacionades amb els embassaments d'aigua a l'Índia, però aquest any, després de la pandèmia, ens hem vist obligats a ajudar un sector molt perjudicat i donar valor a les infermeres que faltaven a tot arreu, no només a l'Índia. Aquest tipus de miracles canvien la vida de les persones i vol dir que el món va bé”. En aquesta quarta edició, els fons recaptats estaven destinats íntegrament a facilitar l'accés a la formació d'infermeria i superar l'escassetat d'infermeres als hospitals que la Fundació Vicente Ferrer té a l’Índia.

A més, el projecte vol promoure la natació en aigües obertes a les platges de Vilassar de Mar i fer visible el compromís social i promoció de l'esport en el municipi i del Club Nàutic. 

Fotos: Clara Gifra