A partir del 4 de febrer, queden oberts els vestidors del Pavelló Paco Martin

A partir d'aquest divendres 4 de febrer, s'obriran els vestidors del Pavelló Paco Martin. Malgrat que no hi ha hagut canvis en l'ultima resolució del Procicat (RESOLUCIÓ SLT/177/2022, de 2 de febrer) i es segueix demanant unes condicions mínimes de ventilació en els vestidors, l'Ajuntament considera que en aquest moment, amb el comportament que està tenint la variant òmicron, es poden flexibilitzar les condicions d’ús de les instal∙lacions esportives i obrir els vestidors del Pavelló Paco Martín. També es flexibilitzen les mesures d'accés de públic a tots els equipaments esportius.

Per prendre la decisió, s'han tingut en compte les necessitats de les entitats esportives i les darreres informacions sobre la variant òmicron que indiquen que no existeix evidència de major severitat clínica i que està impactant amb simptomatologia més lleu i amb reducció dels ingressos hospitalaris de pacients infectats amb aquesta variant. 

Pel que fa a les recomanacions per a l’ús dels vestidors a tots els equipaments esportius municipals:

1. Es recomana que només s’utilitzin els vestidors i no les dutxes. Recordeu que l’ús de la mascareta és obligatori.

2. En cas de fer servir les dutxes, es recomana que s’hi romangui el mínim temps possible i que s’hi mantingui la distància de seguretat.

Per qüestions d’organització, cal que les entitats que decideixin utilitzar els vestidors ho comuniquin al següent correu: covid‐19@vilassardemar.cat.

Pel que fa al control d’accés de públic a les instal∙lacions esportives:

1. Es deixa de fer el control d’accés.

2. Es suprimeix el circuit de circulació diferenciat públic i esportistes. Per tant, les instal∙lacions tindran un únic accés per a tothom.

3. Es demana a les entitats que, en la mesura del possible, portin el control de l’ús de la mascareta a la graderia i que tinguin present que la mascareta és obligatòria

dins de les instal∙lacions en tot moment, llevat dels jugadors/jugadores en el moment del joc.

 

Aquestes mesures entraran en vigor el dia 4 de febrer de 2022 i estan subjectes a modificació en funció de l’evolució de la pandèmia.