El camp de futbol municipal Xevi Ramon estrena nova gespa artificial

A més del canvi de gespa, s'ha renovat el sistema de reg

La nova gespa artificial ja llueix al camp de futbol municipal Xevi Ramon. L’Ajuntament de Vilassar de Mar ha substituït aquest estiu la gespa, que després de 12 anys de la seva última renovació havia esgotat la vida útil, i ha renovat el sistema de reg del camp.

Les obres de substitució de la gespa artificial, adjudicades a l’empresa Fieldturf Poligràs, SA, van començar el 13 juny i ja han finalitzat. El contracte d’obres, adjudicat per un import de 218.590,62 euros (sense IVA), inclou també el manteniment preventiu i correctiu de la gespa renovada al camp Xevi Ramon durant quatre anys, així com el manteniment de la gespa del camp annex per un termini de tres anys.

El nou paviment esportiu de gespa artificial ha incorporat els darrers avenços per permetre gaudir d’un paviment esportiu amb nous criteris d’eficiència en la seva funcionalitat, millor durabilitat, millores d’economia de manteniment, de sostenibilitat i d’eficiència energètica per oferir el millor servei als usuaris dels diferents equips de futbol i categories del municipi.

Finalment, per controlar la qualitat de la gespa instal·lada, els Serveis Territorials de l’Ajuntament han contractat un laboratori extern acreditat a fi d’aconseguir l’obtenció de les màximes credencials dels segells de qualitat internacionals en aquest àmbit.