L'Ajuntament felicita Rosa Batlle pel seu centenari

En el dia del seu aniversari ha rebut la visita de diferents regidors de govern

La vilassarenca Rosa Batlle, veïna del Barato, ha fet avui 100 anys. En el dia del seu aniversari, ha rebut la visita de diferents regidors i regidores del Govern municipal -Núria Arasa, Marta Rovira, Joan Roca i Jordi Tapias-, que han volgut felicitar-la amb un gran ram de flors i la medalla centenària que atorga la Generalitat a les persones que hagin complert 100 anys.

Rosa Batlle va néixer a Vilassar de Mar, al carrer Sant Francesc. Amb tres anys va anar a viure al carrer Lluís Jover on encara hi resideix. Es va casar amb Jaume Linares, conegut com el taxista de Vilassar de Mar, i va tenir tres fills, sis nets i set besnets. De jove va treballar en diferents feines: recollint patates, de dependenta a la Cooperativa i també a la fàbrica coneguda com "els Rodatets", al carrer Maria Vidal.

Contenta d'arribar als 100 anys ha agraït la visita de veïns, familiars i amics. Un dels seus nets, en Jaume Linares, ha agafat la guitarra i li ha dedicat algunes cançons entre les quals no ha faltat el "Per molts anys". Dissabte 15 d'abril li han preparat una gran festa a la Cooperativa per seguir celebrant els 100 anys.

Per molts anys més, Rosa!