Comença el repintat de passos de vianants per fer-los més segurs, projecte més votat dels Pressupostos Participatius 2020

Aquesta setmana ha començat a fer-se realitat el projecte dels Pressupostos Participatius 2020 més votat per la ciutadania, el d’augmentar la seguretat als passos de vianants. L’actuació consisteix en repintar més d’un centenar de passos de vianants, en concret 115, amb pintura de doble component i antilliscant per evitar les relliscades de persones i vehicles en cas de pluja.

Els treballs d’aquesta campanya es realitzen en horari nocturn ja que la temperatura de l’asfalt a l’estiu és molt superior a la temperatura ambiental i no permet una correcta execució dels treballs de pintura. A més, en horari nocturn es permet reduir les afectacions al trànsit i als serveis.

Els passos de vianants que es repinten es poden consultar al plànol adjunt i principalment estan ubicats als barri de La Xinesca i el Barato, tot i que s’han inclòs d’altres repartits per diferents punts del poble. La durada prevista de l’actuació és d’una setmana.