El Consell Comarcal del Maresme obre la convocatòria de selecció d’11 agents de policia municipal, tres dels quals per a Vilassar de Mar, i la creació d'una borsa de treball

El termini de presentació d’instàncies finalitza el 6 de maig de 2024

Divendres 5 d'abril es van publicar les bases reguladores dels concurs-oposició que regeix la selecció conjunta per a la provisió d’11 places vacants d’agents de la Policia Local en diferents municipis del Maresme, així com la creació d’una borsa de treball. Dues de les persones que guanyin la plaça exerciran les seves funcions com a policies locals a Argentona, dues seran destinades al Masnou, una a Premià de Dalt, una a Teià, dues a Vilassar de Dalt i tres a Vilassar de Mar.

Aquests ajuntaments també podran utilitzar la borsa de personal interí per cobrir les seves necessitats de policia municipal igual que els de Caldes d’Estrac, Canet de Mar i Sant Vicenç de Montalt.

Tant les bases com la instància i la resta de documentació necessària que requereix el procés es troba a la pàgina CONVOCA, Ofertes de feina del Consell Comarcal del Maresme.