El Servei d'acollida organitza una nova edició del curs de coneixements de la societat catalana per a persones nouvingudes

El curs, de 16 hores, serà presencial a l'Espai Galbany, els dilluns i dimecres del 4 al 30 d'octubre

El Servei d'Acollida de Vilassar de Mar organitza una nova edició del curs Coneixements de la societat catalana i el seu marc jurídic per a persones nouvingudes, una formació de 16 hores de durada repartides entre el 4 i el 30 d'octubre, els dilluns i dimecres de 18 a 20 hores. A la formació s’explicaran continguts que tenen a veure amb la realitat social de Catalunya i de Vilassar de Mar, el funcionament dels serveis públics com ara l’educatiu, el sanitari, el teixit associatiu, els tràmits d'estrangeria i els diferents àmbits de participació social a Vilassar de Mar. En definitiva, allò necessari per moure’s amb autonomia en la societat d’acollida.

Pot participar qualsevol persona interessada i empadronada al municipi, de la nacionalitat que sigui, que faci poc temps que hagi arribat a Vilassar de Mar o que ja hi porti temps vivint però a qui l'interessi ampliar el coneixement de la societat catalana i la seva realitat més propera.

Les inscripcions ja són obertes. Només cal trucar al Servei d’Acollida al tl. 937540500/672658270 o anar presencialment a l'Escola Nàutica (carrer Santa Eulàlia, 40). També es pot enviar un correu a serveiacollida@vilassardemar.cat, amb les dades de contacte de la persona interessada. Amb un mínim del 75% d'assistència s'obté l'acreditació del curs, que és d'utilitat per certificar al Servei de Primera Acollida.