De l'1 al 30 d'abril, III jornades del pèsol a Vilassar de Mar

Vilassar de Mar dóna el tret de sortida a les terceres jornades del pèsol, unes jornades que es troben dins 'La cuina del pèsol del Maresme', un circuit gastronòmic per dotze municipis de la comarca amb l’objectiu de promocionar el consum del pèsol, un dels conreus amb més tradició al Maresme. Els restaurants de Vilassar de Mar que hi participen amb menús especials són: La Nova Atlàntida, l’Atlàntida 2, el Club Nàutic de Vilassar de Mar, el Sot, el Terral, Can Finestretes i Botavara. A part dels restaurants també hi participa la botiga de plats cuinats can Pocurull.

Alguns exemples dels plats que es podran trobar són: pèsols estofats amb botifarra negra, blanca i menta; pèsols del Maresme amb cloïsses amb salsa verda; pèsols ofegats amb botifarra negra i cansalada; ofegat de pèsols amb tallarines amb sèpia i la seva tinta; pèsols a la catalana; mandonguilles amb pèsols; broqueta de carns amb pèsols saltejats o arròs amb bacallà i pèsols, entre d’altres.

Els menús es poden conèixer en aquest fulletó (pdf).