La Policia Local deté dos homes per un delicte de furt a la platja

Un agent de la Policia Local fora de servei va ser clau en la resolució del cas

La Policia Local de Vilassar de Mar ha resolt amb èxit un cas de furt a la platja que va tenir lloc ahir a la tarda. Una dotació de la Policia Local es trobava a la platja atenent un incident quan un home i una dona d’origen italià es van apropar a ells per informar que havien estat víctimes d’un furt. Els afectats van comunicar als agents que els havien sostret una motxilla i dues ronyoneres que contenien tota la seva documentació personal, així com dos telèfons mòbils i una quantitat de 2.000 euros en efectiu.

La patrulla va posar en marxa la recerca dels presumptes autors del furt. Durant aquest procés, els agents van rebre la trucada d’un agent de la Policia Local fora de servei, qui va informar que havia vist dos homes, en actitud sospitosa, llençant tovalloles prop de les finques del camí de Can Ramon.

Mitjançant la col·laboració entre els agents en servei i l’agent fora de servei, es va aconseguir localitzar i interceptar els dos homes sospitosos. En el registre posterior, es van recuperar gairebé la totalitat dels objectes que havien estat sostrets moments abans a la parella afectada a la platja.

Els agents van procedir a la detenció dels dos homes per un delicte de furt i, posteriorment, van poder retornar tots els efectes sostrets als seus propietaris.