El 5 de desembre és el Dia Internacional del Voluntariat

L'Ajuntament disposa d'El Punt del voluntariat en línia a través del web municipal

El 5 de desembre se celebra a nivell mundial el Dia Internacional del Voluntariat, segons va acordar l'Assemblea General de les Nacions Unides el 17 de desembre de 1985, per tal de contribuir i sensibilitzar al públic de tot el món sobre el voluntariat des de totes les seves vessants.

L'Ajuntament de Vilassar de Mar vol reconèixer les persones i entitats que, de manera lliure i solidària, impulsen projectes en benefici de les persones i la societat. Des del Punt del voluntariat de l’Ajuntament de Vilassar de Mar centrem els esforços en fer possible l’apropament, l’enfortiment i la col·laboració entre les entitats sense afany de lucre, la ciutadania i l’Ajuntament perquè tot plegat esdevingui una gran xarxa de voluntariat.

El Punt del voluntariat dona suport tant a les demandes de les entitats del municipi que en un moment donat necessiten voluntariat com a aquelles persones interessades a participar en aquestes iniciatives o a col·laborar puntualment en campanyes solidàries. Totes les persones que vulguin fer voluntariat poden consultar les crides actives que hi ha al municipi a través d'aquest enllaç.

Per a més informació, podeu contactar a través de correu electrònic a: participacio@vilassardemar.cat o trucant al telèfon 937540332.