Emotiva celebració dels 35 anys de l’Associació Cívica i Social de la Gent Gran de Vilassar de Mar

L’acte va tenir lloc el passat 20 de gener al Centre Cívic del Passeig

Més de cent persones van assistir el passat 20 de gener al Centre Cívic del Passeig, per celebrar els 35 anys de l’Associació Cívica i Social de la Gent Gran de Vilassar de Mar, un acte que va servir per a fer un repàs a la història de l’entitat, creada el 1988 i vinculada al Centre Cívic del Passeig.

Joan Ferrés Mataró, president de l’Associació Cívica i Social de la Gent Gran de Vilassar de Mar, va tenir un especial record per a Pietat Torres, impulsora de l’Associació, que ens va deixar el 2018, i també per a Rafael Ortega, l’únic membre viu de la primera junta que va tenir l’entitat i el qual, amb 92 anys, va rebre un emotiu reconeixement.

Pel que fa a la història, Ferrés va recordar que l’Associació, el 1988, va tenir seu al Centre Cívic del carrer Sant Pau, 22, baixos, espai que ara ocupa Vilassar Ràdio, i que fins al 2010, any en què es va ubicar a la seu actual, l’edifici del Camí Ral, 19, ja han passat vuit juntes gestores. Al juny de 2022, es va escollir junta actual, la novena, de la qual ell és el president. Ferrés va avançar algunes de les activitats periòdiques que l’entitat ja té preparades, com ara el ball, el karaoke o les excursions i també va agrair a l’Ajuntament de Vilassar de Mar l’acompanyament rebut al llarg de tots aquests anys.

A l’acte de celebració van assistir-hi diferents regidors i regidores. Per part del Govern, la regidora Marta Rovira va felicitar l’Associació pels 35 anys d’existència i va destacar la important tasca que desenvolupen les persones que en formen part, així com també totes les activitats que s'hi fan.

Per commemorar l’efemèride, Jaume Marfà Torrijos, secretari i tresorer de l’Associació, va fer donació d’un quadre pintat per ell mateix en el qual reprodueix els dos edificis que han estat la seu de l’entitat al llarg de la seva història, el del carrer Sant Pau, 22 i el del Camí Ral, 19, amb la Torre d’en Nadal com a símbol d’unió entre tots dos.

La Regidoria de Gent Gran, amb motiu de la celebració, del 23 al 27 de gener, organitza una jornada de portes obertes per a les activitats d’anglès, belles arts, hipopressius i ioga que du a terme al Centre Cívic del Passeig. Cal recordar que la inscripció per a totes les activitats que es fan al Centre Cívic del Passeig està oberta tot l’any.