Ja es poden consultar les activitats de l'Estiu Actiu 2024

Al web municipal i a la revista VdM de maig ja es poden consultar les activitats de l’Estiu Actiu 2024, organitzades per l'Ajuntament i entitats del municipi

Les activitats, una vintena dirigides principalment al públic infantil i jove, es divideixen entre les de lleure i les esportives. Pel que fa a les activitats de lleure, hi ha casals d'estiu, tallers de ceràmica, dibuix i pintura, de teatre, de manualitats o de robòtica, entre d'altres. A l'oferta esportiva municipal torna el casal a la Piscina Municipal i els tornejos de vòlei platja 4x4, de bàsquet 3x3 i de tennis platja per parelles. En el terreny esportiu de les entitats hi ha bàsquet, gimnàstica artística, voleibol, futbol i futbol sala, a més de taekwondo o les activitats proposades pel Club Nàutic relacionades amb els esports d’aigua.

L'Ajuntament ha publicat la informació de l'Estiu Actiu 2024 en format paper a la revista VdM de maig, però també es pot consultar en línia. Per als tornejos esportius municipals, consultar la notícia.