Tot a punt per al 27è Festival de Titelles Firobi Vilassar de Mar

El festival es farà del 6 al 8 d'octubre

Del 6 al 8 d’octubre els carrers s’ompliran de la màgia dels titelles en el marc del Festival de Titelles Firobi Vilassar de Mar, dirigit principalment al públic familiar. El programa, organitzat per l’entitat Firobi, és ple d’actuacions per gaudir de tot tipus de titelles: de guant, de fils, d’ombres i també del teatre d’objectes, una oportunitat única per gaudir de l’art dels titelles.

En aquesta edició, hi haurà 11 espectacles de diferents companyies, un d’ells, com ja és tradició, adreçat específicament al públic adult, a més dels teatrets mecànics, el berenar inaugural, la fira d’artesans, els tallers de la Sol -espai perquè els infants puguin aprendre a fer el seu titella-, i la cloenda.

Els espectacles a l’aire lliure seran gratuïts i el públic només haurà de pagar per assistir als espectacles de la Sala Cultural M. Roser Carrau, on les entrades tindran un preu de 6 euros per als adults i de 2 euros per als infants (fins als 12 anys). Les entrades s'han posat a la venda, en línia, a través del web firobi.com. Al mateix web podràs consultar la programació.