Obertes les inscripcions al curs "ABC del currículum i la carta" per millorar les eines de recerca de feina

Inscripcions obertes fins al 24 de maig de 2023

La Regidoria de Desenvolupament Econòmic continua amb l’oferta formativa d'aquest any, dirigida a persones usuàries del Servei Local d’Ocupació que estiguin en situació d’atur o de millora d’ocupació. Ja s'han obert les inscripcions per al curs ABC del currículum i la carta per millorar les eines bàsiques de recerca de feina. Serà presencial i es desenvoluparà els dies 30 de maig, de 9.30 a 14 h, i l'1 i 2 de juny, de 9.15 a 14.15 h, a l'Escola Municipal d'Adults Els Ametllers (carrer Manuel de Falla, 1, baixos).

L'objectiu del curs és donar a conèixer tècniques per elaborar un currículum vitae i una carta de presentació personals i adaptats a l'objectiu professional, segons les ofertes de treball. El curs s'estructura en tres parts:

  • Currículum i carta de presentació: concepte i objectiu. Tipologies. Blocs i elements mínims. Tècniques per potenciar la candidatura.
  • Taller pràctic del CV: Revisió individual de CV i resolució de dubtes.
  • Taller pràctic de la carta de presentació: Revisió individual de cartes i extractes. Resolució de consultes.

El curs està subvencionat per la Diputació de Barcelona, és gratuït i requereix que les persones interessades siguin usuàries del Servei Local d’Ocupació. Les persones que no hi siguin inscrites, poden demanar cita per inscriure-s’hi a través del correu electrònic: serveiocupacio@vilassardemar.cat o trucant als telèfons 667183063 o 666396480.