Inscripcions obertes al curs SketchUp, la nova formacio en línia del projecte "Tecnologia i sostenibilitat en la construcció al Baix Maresme"

El curs començarà el 15 de maig

En el marc del Projecte Tecnologia i sostenibilitat en la construcció al Baix Maresme, subvencionat per la Diputació de Barcelona, i del qual formen part 10 ajuntaments del Baix Maresme entre ells Vilassar de Mar, s'ha organitzat una nova formació sobre SketchUp, software de modelat 3D. El curs, que començarà el 15 de maig, té com a objectiu ensenyar a construir un habitatge unifamiliar. A cada sessió s'aniran creant diferents elements constructius (sols, murs, sostres, elements decoratius...). El curs també inclou una visita pràctica a la Fundació Cim UPC amb una sessió d'introducció a la impressió 3D i posada en marxa de fabricació de peces.

La formació està adreçada a persones inscrites al Servei Local d'Ocupació d'Argentona, Cabrera de Mar, Dosrius, el Masnou, Montgat, Òrrius, Premià de Dalt, Teià, Tiana i Vilassar de Mar en situació d'atur o en actiu.

Sessions SketchUp:

Dies 15, 17,19, 22, 24 i 26 de maig, de 9 a 12 h 

Visita CIM UPC:
Dia 31 de maig, de 9 a 13 h

Formació complementària en competències digitals:

 Dies 16, 18 i 23 de maig, de 9 a 13 h