La Regidoria d’Igualtat prepara per al novembre una marxa exploratòria de dones per a un Vilassar de Mar més segur

Les inscripcions s'obriran el 16 d'octubre

La Regidoria d’Igualtat està organitzant una marxa exploratòria pel municipi amb l'objectiu d'analitzar l'espai públic a través de les experiències quotidianes de les dones i la seva percepció de la seguretat. Aquesta iniciativa té com a finalitat identificar les millores necessàries per fer del municipi un lloc més segur per a tothom.

La marxa exploratòria constarà de dues sessions:

Sessió 1: Taller preparatori

Data: Dimarts, 14 de novembre

Hora: 19 h

Lloc: Espai Galbany

Durada: 2 h

Sessió 2: Marxa exploratòria

Data: Dimarts, 21 de novembre

Hora: 19 h

Lloc de trobada: Espai Galbany

Durada: 2 h

La marxa exploratòria estarà oberta a totes les dones residents a Vilassar de Mar a partir de 16 anys. L'activitat serà impartida pel Col·lectiu Punt 6 (https://www.punt6.org/), una cooperativa compromesa amb la igualtat de gènere.

Les inscripcions, del 16 d’octubre al 10 de novembre, es podran realitzar mitjançant el correu electrònic participacio@vilassardemar.cat o trucant al tel. 937540339. Cal proporcionar el nom i cognoms, edat, número de telèfon i adreça de correu electrònic per a inscriure's. Les places són limitades.

Aquesta activitat és una oportunitat per a les dones de Vilassar de Mar de participar activament i contribuir a la creació d'un entorn més segur per a totes i tots incorporant una perspectiva feminista en la seguretat urbana.