La nit del 17 al 18 de maig, tractament fitosanitari

L'actuació prevista és contra el pugó

L’empresa encarregada del manteniment de l’arbrat públic, Espais Verds del Vallès, farà la nit del 17 al 18 de maig una nova actuació del tractament fitosanitari a l’arbrat, una mesura necessària per a la salut dels arbres, que permet combatre les plagues i les possibles malalties que puguin tenir.

Es durà a terme als 226 exemplars de l'espècie Jacaranda mimosifolia dels següents carrers: Mare Caterina Coromina, Santa Eulàlia, Mn. Joan Rebull, Muralla, Lluís Companys, Escultor Monjo, Mont, Via Octaviana, plaça Josep Tarradellas, plaça Mn. Andreu Teixidó, plaça Joan Monjo i Pons, plaça del Barato, plaça Vicenç Casanovas, plaça Can Nyol, plaça Vicenç Martí, plaça dels calafats i plaça de l'Ajuntament.

El tractament es realitzarà amb sabó potàssic, producte ecològic, biodegradable i no tòxic. Com a recomanació, s’aconsella no apropar-se a l’equip de treball mentre estan fent el tractament.

L’empresa Espais Verd del Vallès ha col·locat cartells de prohibit aparcar a tots els carrers afectats pel tractament. Des de l’Ajuntament, es demana a la ciutadania que es respecti la prohibició d'aparcar per facilitar les tasques que es realitzaran.