Noves papereres per controlar rosegadors a dos parcs de Vilassar de Mar

S’han instal·lat dues unitats al parc de la Mar Xica i, la setmana vinent, se’n posaran dues més a la plaça de la Tirolina

L’Ajuntament de Vilassar de Mar ha instal·lat dues papereres per controlar rosegadors al parc de la Mar Xica, que es complementaran amb la instal·lació de dues unitats més, la setmana vinent, en la propera plaça de la Tirolina.

A més de servir per dipositar-hi brossa, aquests cistells d’escombraries disposen d’una trampa per a rates a la seva base i són totalment segurs tant per a les persones com per a les mascotes, que no hi poden accedir. 

La instal·lació d’aquesta mena de papereres, que es va fer per primera vegada l’any passat al passeig Marítim (s’hi troben nou), és una de les mesures preses per la Regidoria de Salut Pública, dins del programa de prevenció i control de plagues, per controlar la proliferació de rosegadors.

A més, durant aquest estiu, la Regidoria ha intensificat les actuacions contra les plagues a la xarxa pública del clavegueram per respondre als efectes de la calor i la sequera. Els rosegadors, la presència dels quals ja s’havia multiplicat arran de la pandèmia, les paneroles i el mosquit tigre proliferen encara més amb les elevades temperatures.