En marxa les obres per arranjar els trams més deteriorats del carrer Sant Oleguer i fer la cruïlla amb Jeroni Marsal més accessible

Va ser la proposta més votada, d'inversions, dels Pressupostos participatius 2021

Aquesta setmana, concretament el dilluns 3 d'octubre, l'Ajuntament va començar les obres de la proposta més votada d'inversions dels Pressupostos participatius 2021 per fer les voreres de Sant Oleguer, al barri del Barato, més segures i adaptades. El projecte contempla la millora de l'accessibilitat de la cruïlla de Sant Oleguer amb Jeroni Marsal i la reparació dels trams de vorera més deteriorats del carrer Sant Oleguer. Amb un pressupost d'adjudicació de 20.358,25 euros, l'obra té una durada prevista de dues setmanes.

El projecte també incloïa la reparació de la vorera de l'av. Eduard Ferrés, banda escola Vaixell Burriac. Finalment, aquesta part es farà dins del projecte de Camins Escolars i d'aquesta manera, els diners sobrants d'aquest projecte dels Pressupostos participatius podran destinar-se a un altre dels més votats, en aquest cas per millorar l'accessibilitat del carrer Santa Coloma.