El 23 de maig, es posen a disposició de la ciutadania les places que han quedat lliures per renovar el DNI a Vilassar de Mar

Han quedat disponibles 5 places lliures

El dijous 23 de maig es posen a disposició de la ciutadania les places que han quedat lliures per a la renovació del DNI que es farà el dia 27 de maig de 2024. Es poden sol·licitar trucant el dia 23, a partir de les 9 h i fins a esgotar-les, al telèfon de l'OIAC, 937542400. 

El municipi de Vilassar de Mar acull periòdicament una oficina mòbil de la Policia Nacional d’expedició del DNI electrònic. Aquest servei està adreçat especialment a gent gran i a persones amb diversitat funcional que no poden desplaçar-se a les comissaries de la Policia.

Hi ha 30 places disponibles. Les places es reserven per a gent gran (majors de 65 anys) i per a persones amb diversitat funcional (grau de discapacitat igual o superior al 33%). La inscripció d’aquests col·lectius es pot fer de dilluns a divendres, de 9 a 14 h, presencialment o telefònicament, a l’Oficina d’Informació i Atenció Ciutadana (OIAC) de l’Ajuntament, tel. 937542400.

Si queden places lliures, en aquesta ocasió en queden 5, es posen a disposició de la resta de la ciutadania informant el dia abans a través del web i de les xarxes socials municipals.

Recordem que en tots els casos és obligatori estar empadronat/da al municipi.

Per demanar cita prèvia en altres dates, també us podeu dirigir directament a la Policia Nacional, trucant al 060 o al web www.citapreviadnie.es.