Agents de la Policia Local, amb la col·laboració del K9, van localitzar ahir substàncies estupefaents en un vehicle 

El conductor del vehicle va donar positiu en el test de drogues i se li va sancionar per conduir sota la influència de substàncies estupefaents

Ahir, dimecres 10 d’abril, al voltant de les quatre de la tarda i durant un punt de control de vehicles, agents de la Policia Local van detectar una forta olor de substància estupefaent en un vehicle. Per no aixecar sospites, els agents van decidir seguir-lo fins que va estacionar en un aparcament d’un establiment comercial del polígon industrial, on van procedir a interceptar-lo.

Durant l’escorcoll del vehicle, l’agent caní K9 va localitzar diverses substàncies amagades al seu interior, presumptament estupefaents i/o psicotròpiques. Els agents van aixecar acta del comís i sanció tant per al conductor com l’acompanyant del vehicle per tinença de substàncies estupefaents a la via pública. Les substàncies es van enviar al laboratori d’anàlisi per determinar-ne la tipologia i puresa, essencial per a la incoació de l’expedient i la imposició de la corresponent sanció.

A més, el conductor del vehicle va donar positiu en el test de drogues que se li va efectuar, per la qual cosa se li va sancionar per conduir sota la influència de substàncies estupefaents.