Punt del voluntariat a Vilassar de Mar amb la gestió de les ofertes i demandes que hi ha al municipi

Al web municipal podràs consultar les ofertes i demandes de voluntariat

Vols formar part de la borsa de persones interessades en realitzar voluntariat i estar informada de les crides existents? L’Ajuntament de Vilassar de Mar té en marxa el Punt del voluntariat, un servei per donar suport, informació i acompanyament a les persones interessades en fer un voluntariat, informant dels diferents projectes de voluntariat que es fan al municipi. L’objectiu del Punt del voluntariat és donar visibilitat i reconeixement a l’acció voluntària que fan les entitats sense ànim de lucre, fomentar el voluntariat i impulsar la cultura de la participació ciutadana, facilitar el treball en xarxa, i donar instruments, recursos i formació als voluntaris i voluntàries i a les entitats sense ànim de lucre.

El Punt del voluntariat també ofereix acompanyament a les entitats sense ànim de lucre que tinguin o vulguin tenir voluntariat, fent difusió de les seves crides. Al web municipal podràs consultar l’apartat d’ofertes i demandes de voluntariat.

Si vols fer voluntariat o ets una entitat i vols fer difusió del teu projecte de voluntariat posa’t en contacte amb el Punt del voluntariat a través del correu electrònic participacio@vilassardemar.cat.