La revista VdM de maig, al carrer

La revista municipal es reparteix a totes les cases

En aquesta nova edició de la revista municipal, la fotografia de portada està dedicada a l'exposició commemorativa dels 150 anys del naixement de Maria Freser (1874-1964). La mostra, que s'inaugurarà el pròxim 16 de juny, té com a objectiu donar a conèixer aquesta pintora vilassarenca i la seva obra, que ens deixa un retrat de l'època en la qual va viure.

La revista també avança la programació de la prèvia de la Festa Major de Sant Joan, amb La Rierada demanant la col·laboració dels tres sectors (gent pagesa, mestres d'aixa i pescadors contrabandistes) per engalanar carrers, balcons i comerços i participar en les activitats que puntuen.

A la revista, entre altres temes, també es parla de l'inici de les obres de la coberta de la pista annexa del pavelló Paco Martin, del veredicte dels premis Esforç i Excel·lència i de la Mostra Literària Mn. Pere Ribot, dels resultats de les eleccions al Parlament de Catalunya, de les festes de Castella-la Manxa, de l'oferta formativa del curs 2024-2005 a l'Escola Municipal d'Adults i com a especial, a les darreres pàgines, hi ha el suplement de l'Estiu Actiu 2024 amb una vintena d’activitats esportives i de lleure organitzades per l'Ajuntament i entitats del municipi.