Celebrem Sant Jordi!

Els actes aniran del 17 al 27 d’abril

La celebració de la diada de Sant Jordi al municipi porta com a novetats un escape room a l'aire lliure per tres indrets del poble, que començarà a la plaça del Círcol, i un espectacle d'improvisació de temàtica mediambiental, el diumenge 21 d'abril, a la plaça de l'Ajuntament. Actes tradicionals com les parades de venda de llibres i roses, les sardanes, l'hora del conte, presentacions de llibres, l’escenificació de la llegenda de Sant Jordi o el lliurament de premis de la Mostra Literària, no hi faltaran a la programació.

Coneix la programació:

Del 17 al 24 d’abril 
Reserva la teva novel·la! Exposició de novetats de Sant Jordi 2024. Biblioteca Municipal Ernest Lluch

17 d’abril
17.30 h Hora del conte especial Sant Jordi: L’altra història de Sant Jordi, a càrrec de Vivim del Cuentu. Adreçat a públic familiar. Jardí de la Biblioteca Municipal Ernest Lluch. (Regidoria d’Igualtat)

19 d’abril 
19 h Veredicte i lliurament de premis de la Mostra Literària Mn. Pere Ribot Vilassar de Mar 2024. Sala d’actes Maria Gràcia Gelpí i Maltas de la Biblioteca Municipal Ernest Lluch. (La Tropa Teatre i Regidoria de Cultura)

20 d’abril
12 h Presentació del llibre El parte de la tieta, a càrrec del seu autor, Jordi Garcia Jacas. Sala Cultural M. Roser Carrau
 
21 d’abril 
De 9 a 15 h Parades de venda de llibres i roses. Plaça de l’Ajuntament

De les 10.30 a les 13.30 h Escape Room especial Sant Jordi. Voleu descobrir un tresor amagat al poble? Desxifreu els enigmes i resolgueu les proves a temps. Amb un premi per al grup guanyador! Inscripcions a l'enllaç. Plaça del Círcol (Regidoria de Festes Populars)

11 h T’improviso pel clima!? Espectacle d'improvisació, a partir dels suggeriments del públic, sobre el canvi climàtic. Plaça de l’Ajuntament. (Regidoria de Medi Ambient)
  
12.30 h Sardanes amb la Cobla Lluïsos de Taradell. Plaça de l’Ajuntament. (Amics de la Sardana)

18 h Escenificació de la llegenda de Sant Jordi del s. XXI. Plaça Picasso. (AVAL, Mansuets de Foc, La Tropa Teatre i Regidoria de Festes Populars). I, en acabar, revifada del drac Cremavila, a càrrec dels Mansuets de Foc.

22 d’abril 
18 h Presentació del número 38 de la revista Singladures, amb la intervenció de Bernat Carrau, arquitecte, responsable de la restauració del campanar de la parròquia de Sant Joan. Sala d’actes Maria Gràcia Gelpí i Maltas de la Biblioteca Municipal Ernest Lluch. (Centre d’Estudis Vilassarencs i Regidoria de Cultura)

23 d’abril

matí i tarda Parades de venda de llibres i roses. Carrers de Vilassar de Mar

27 d’abril

12 h Lletres dolces, lectura de textos propis, a càrrec de Modistes d’històries. Jardí Biblioteca Municipal Ernest Lluch. (Viladona)