Tallers per promoure el benestar emocional dels adolescents entre 12 i 17 anys

Són tallers grupals gratuïts

L'adolescència és una etapa decisiva en el desenvolupament personal, marcada per canvis significatius a nivell físic, emocional i social. Aquests canvis poden provocar tensions i conflictes amb la família, les amistats o l'àmbit educatiu, la qual cosa pot desembocar en malestar emocional o patiment.

La Regidoria de Joventut, la de Salut pública i el CAP de Vilassar de Mar han posat en marxa un cicle de tallers per ajudar els joves a millorar el seu benestar emocional. L’objectiu és proporcionar un espai d'informació i intercanvi de recursos que afavoreixi el benestar emocional dels adolescents.

Tallers grupals
El cicle consta de tallers grupals adreçats a joves d’entre 12 i 17 anys, emmarcats dins del programa Crush i el servei Aquí t’escoltem. Són tallers gratuïts que es fan a l’equipament juvenil de Can Jorba, de 15.30 a 16.30 h. Inscripcions a través de l’App VdM o als enllaços de cada taller.

  • 21 de maig: Enforteix la teva autoestima, amb la finalitat de reforçar la confiança i aprofundir en l’autoconeixement.  Formulari d'inscripció.
  • 28 de maig: Comunicació assertiva, per donar recursos als joves per aprendre a posar límits i defensar les pròpies opinions. Formulari d'inscripció.
  • 4 de juny: Com resoldre problemes i conflictes, presentant estratègies efectives per afrontar i resoldre conflictes. Formulari d'inscripció.
  • 11 de juny: Aprèn estratègies per cuidar-te, promovent hàbits saludables per al benestar emocional i reflexionant sobre la importància de tenir cura d’un mateix. Formulari d'inscripció

Aquests tallers són una oportunitat per als adolescents de connectar amb altres joves i obtenir les eines necessàries per gestionar les emocions d’aquesta etapa de la vida.

La consulta individual Aquí t’escoltem, d’acompanyament emocional als joves de 12 a 17 anys, està oberta de dimarts a divendres de 16.30 a 19.30 h.