Comença el tractament fitosanitari de l'arbrat públic: consulta les afectacions

L'actuació prevista és contra el pugó

L’empresa encarregada del manteniment de l’arbrat públic, Espais Verds del Vallès, comença aquesta setmana el tractament fitosanitari a l’arbrat, una mesura necessària per a la salut dels arbres, que permet combatre les plagues i les possibles malalties que puguin tenir.

La primera actuació es durà a terme la nit del 12 al 13 de maig als següents carrers: Narcís Monturiol, núm. 82-143 i núm. 143-223, Santa Maria, Montserrat, Santa Magdalena i Santa Eulàlia, en un total de 22 arbres de l'espècie Cercis siliquastrum. També es farà l'actuació al Torrent de la Santa, entre l'av. Lluís Companys i el carrer Santa Eugènia, als 28 arbres de l'espècie Prunus amygdalus.

El tractament es realitzarà amb sabó potàssic, producte ecològic, biodegradable i no tòxic. Com a recomanació, s’aconsella no apropar-se a l’equip de treball mentre estan fent el tractament.

L’empresa Espais Verd del Vallès ha col·locat cartells de prohibit aparcar a tots els carrers afectats pel tractament. Des de l’Ajuntament es demana a la ciutadania que es respecti la prohibició d'aparcar per facilitar les tasques que es realitzaran.