VdM’TV incorpora contingut en 3D

VdM’TV, la televisió municipal per Internet, porta quatre mesos en marxa amb prop d’una setantena de vídeos sobre activitats i esdeveniments que es duen a terme a Vilassar de Mar. El darrer d’ells, un vídeo de la Festa Major, dels castellers i la trobada de gegants, gravat en 3D.

Link directe al vídeo en 3D: http://tv.vilassardemar.cat/TVRVilassar.html?ir=498

Es tracta d’una prova pilot que es va fer durant la Festa Major amb les gravacions de dos dels seus actes en 3D, l’exhibició castellera amb els Capgrossos de Mataró i els Castellers de Sant Cugat, el dia 24 de juny, i la XVIII Trobada de gegants i nans, el dia 25 de juny. Per veure el vídeo correctament només es necessiten unes ulleres amb filtres de colors. Amb aquesta proposta, VdM’TV es converteix en la primera televisió municipal que incorpora contingut propi 3D a la seva programació. 

VdM’TV, http://tv.vilassardemar.cat, és un projecte de la Regidoria de Comunicació i Noves Tecnologies. Tal com explica Laureà Folch, “el mitjà també té la finalitat d’innovar mitjançant la informació audiovisual de proximitat de qualitat”. Els continguts s’estructuren en diferents canals temàtics: actualitat, cultura, educació, esports, gent gran i entreteniment. Precisament en aquest últim canal s’ha creat el programa “Cuines”, pensat perquè diferents vilassarencs expliquin i cuinin les seves receptes preferides. Qualsevol persona que vulgui participar i cuinar la seva recepta, només ha d’enviar un correu a televisio@vilassardemar.cat i una càmera l’anirà a gravar. 

Entre les darreres novetats de vídeos que es poden veure hi ha la notícia de com es desenvolupa el curs de monitor d’activitats de lleure a can Jorba, quina és la feina que fan els socorristes a la nostra platja, el pas de l’escriptor Emili Teixidor per la Biblioteca, el sopar de final de curs de l’Escola d’Adults Municipal, un resum de la Festa Major de Sant Joan, les prioritats del nou equip de govern, com es va celebrar el Dia de la Música o exposicions com ara “La pesca tradicional”, “Dones i paisatges” o “Dracs i colors, Maresme modernista”.