Ja es coneix el veredicte dels premis Esforç i Excel·lència en l'etapa educativa

Els premis es van lliurar a l’equipament de Can Jorba

Els premis Esforç i Excel·lència, que atorga l’Ajuntament de Vilassar de Mar per posar en valor l’esforç i el talent dels estudiants vilassarencs, ja tenen premiats. El 17 d’abril, a Can Jorba, es va fer l’acte de lliurament de premis amb la presència de la regidora de Joventut i d’Educació, Carla Fernández i un representant de la Fundació Vicente Ferrer, ja que el premi obtingut és una estada de dues setmanes en un camp de treball de la Fundació a l’Índia, del 20 de juliol al 5 d’agost.

Per dates d’exàmens, no tots els premiats van poder estar presents a l’acte i alguns van estar representants per les seves famílies i les direccions dels instituts vilassarencs. La regidora Carla Fernández va felicitar als guanyadors i va posar en valor el premi obtingut, que els farà conèixer una altra cultura i realitat.

Joan Huguet, Gabriela Paredes, Martina Cayla i Natalia Riera són els guanyadors de la categoria A1, dotada amb quatre premis, adreçada a persones que durant el curs 2022-2023 van cursar segon de batxillerat en instituts de Vilassar de Mar.

La categoria A2, amb un premi per a persones que van estudiar segon de batxillerat durant el curs 2022-2023 en instituts públics de fora de Vilassar de Mar, i la categoria B, amb dos premis per a persones que van estudiar l’últim curs de Cicle Superior de Formació Professional en un institut públic, van quedar deserts en no presentar-se cap sol·licitud.

Els premis Esforç i Excel·lència també compten amb una categoria C, dos premis que es repartiran de la següent manera: un per a l’institut Pere Ribot i un per a l’institut Vilatzara, que consisteix en un premi col·lectiu per al grup classe de 4rt d’ESO. El termini de notificació per a les sol·licituds per a la categoria C finalitza el 3 de juny del 2024. El premi serà una activitat ludicoesportiva que podrà ser escollida pel grup classe, no podrà superar els 2.000 € i s’haurà de desenvolupar dins del curs escolar 2023-2024.