Mandat
2023 - 2027
Adreça postal

C\ Montserrat núm 8
08340 Vilassar de Mar Barcelona
Espanya

Número de telèfon
Horari

De dilluns a divendres de 9h a 14h

Què fem?

Des de la Regidoria de Gent Gran el que es vol promoure és el benestar i millora de la qualitat de vida de les persones grans del municipi, fomentant la participació i l’envelliment actiu. S'ofereix informació i orientació sobre l’oferta de serveis i activitats per a la gent gran i donem suport i impuls a les iniciatives i activitats de les entitats de l’àmbit de la gent gran.

El municipi disposa d'altres equipaments on es realitzen les activitats per a la Gent Gran:

  • Espai Galbany, carrer Sant Roc, 2 tl. 93 754 03 39
  • Centre Cívic del Passeig, Camí Ral, 19, tl. 93 759 02 38
  • Centre Cívic Lluís Jover, carrer Lluís Jover, 22, tl. 93 750 28 43

L’acció comunitària inclou les iniciatives i projectes que aborden de forma col·lectiva els reptes socials, per donar una resposta consensuada i eficient als reptes presents i futurs, de Vilassar de Mar, amb la voluntat de millorar les condicions de vida de la ciutadania, i de teixir una societat més inclusiva i més cohesionada. L'enfocament comunitari apunta cap a l'autonomia, cap a la construcció d’una societat civil més forta i organitzada, amb més iniciativa i més capacitats. Un dels instruments de gestió són els Plans Locals d’Acció Comunitària Inclusiva (PLACI).

La finalitat que es persegueix amb el PLACI és la incorporació de l’acció comu­nitària per a la inclusió social en la planificació estratègica i operativa dels ens locals a través d’una eina específica: el pla local d’acció comunitària per a la inclusió social (PLACI). Aquesta eina de planificació ha d’esdevenir el full de ruta de l’acció comunitària, com a estratègia per a la inclusió social i la millora de la qualitat de vida de les persones.

Gent Gran i Acció Comunitària