Museu Enric Monjo

La Gliptoteca Enric Monjo està especialitzada en art i aplega les col·leccions d'escultura d'Enric Monjo (1895-1976), fill il·lustre de la vila que va donar part de la seva col·lecció escultòrica a Vilassar de Mar, amb la qual es va crear el 1971 la Gliptoteca Enric Monjo, de pintura de Carme Rovira i Maria Ferrés i d'art municipal.

Des del 14 d'abril de 2019, està oberta de forma permanent la planta baixa (exposicions temporals) i el primer pis (exposició permanent Enric Monjo, escultor: un recorregut per la vida i l'obra de l'escultor vilassarenc Enric Monjo (1895-1976), presentant els seus anys de formació, l'etapa noucentista i la seva producció com a escultor professional, amb una extensa producció situada en museus, espais públics, esglésies, catedrals i col·leccions públiques i privades d’arreu del món, des de Taiwan, París o Londres, fins a Nova York, Miami o Buenos Aires. Un audiovisual facilita l'aproximació a la seva persona i la seva obra. 

El segon pis (taller de l’artista, magatzem i zones de treball intern) es pot visitar mitjançant visites concertades gratuïtes, amb grups reduïts i inscripció prèvia. Els grups escolars podran fer visites concertades els dies feiners, en horari de matí, també amb inscripció prèvia.

 
Adreça postal

Camí Ral, 30
08340 Vilassar de Mar Barcelona
Espanya

Número de telèfon
Horari

De dimarts a divendres de 17 a 20 h; dissabtes d'11 a 14 h i de 17 a 20h; diumenges d'11 a 14 h i festius tancat.