Rutes Saludables

La Comissió d'Estils de Vida Saludables -integrada per diferents regidories de l'Ajuntament, els centres educatius i les seves ampes, i el CAP- ha creat una sèrie de rutes per passejar pel poble, especialment dirigides a les persones sedentàries amb l'objectiu de transmetre el missatge que realitzant activitat física es millora la salut. D'aquesta manera, Vilassar de Mar s'afegeix als municipis catalans amb rutes saludables que participen al Pla d'activitat física, esport i salut (PAFES) de la Generalitat de Catalunya.

Les rutes saludables han estat dissenyades i pensades per facilitar la incorporació de l'activitat física en la vida diària i evitar el sedentarisme, amb diferents recorreguts i distàncies que van des dels 1.600 metres als 6,6 quilòmetres.

El 3 d'abril del 2022 es va estrenar la ruta PIRI, de 8,4 km, que travessa Vilassar de Mar, Cabrera de Mar, Cabrils i Vilassar de Dalt, i transcorre per trams de l’antic Camí del Mig oferint la possibilitat de descobrir indrets de gran bellesa encara poc coneguts. El recorregut té una duració aproximada de dues hores. 

Rutes Saludables Mapa