El dissabte 3 de juny, participa a la festa de la inclusió!

A més de la segona edició de la cursa infantil adaptada, hi haurà activitats i jocs per a tothom

Aquest dissabte 3 de juny, de 10 a 12.30 h, se celebra a Vilassar de Mar la Festa de la inclusió, que té com a objectiu fer visible la diversitat de les necessitats dels nens i nenes de Vilassar de Mar, amb activitats i espais que permetin jugar i participar a tothom. L'espai, l'avinguda Eduard Ferrés, 190 (davant del poliesportiu la Bòbila).

La festa començarà a les 10 del matí amb la segona edició de la Cursa infantil adaptada i continuarà amb tallers adaptats on hi podrà participar tothom amb jocs que procedeixen de la Fundació Maresme, dinamitzats pels membres del Consell d'Infants de Vilassar de Mar. També hi haurà parades de pintacares, màgia i esport adaptat, que compten amb la col·laboració de diferents entitats i associacions.

Aquesta iniciativa de les mares i els pares de l'escola Vaixell Burriac, amb el suport del centre educatiu i l’Ajuntament, compta enguany amb l'especial col·laboració en l'organització del Consell d'Infants de Vilassar de Mar. Per a informació sobre la Cursa adaptada, podeu contactar amb el tel. 685488636 o el correu electrònic cursaadaptadavdm@gmail.com.