El Consell d'Infants s'ha acomiadat d'aquest curs amb la festa de la inclusió

El Consell d'Infants reprendrà les trobades passat l'estiu

El dissabte 3 de juny Vilassar de Mar va celebrar la Festa de la inclusió amb una cursa inclusiva i diferents activitats organitzades pel Consell d'Infants i per altres entitats del municipi. Amb aquesta festa, el Consell d'Infants també va celebrar la cloenda del curs 2022/2023, un curs en el qual han treballat diferents propostes per fer de Vilassar de Mar un poble més inclusiu.

La Festa de la inclusió va començar a les 10 del matí i va acabar al migdia. Durant aquestes hores, diversos infants, famílies i veïns i veïnes van poder gaudir de la cursa i de les diferents activitats.  Des del Consell es van organitzar tres de diferents amb el suport de la Fundació Maresme: el joc de les bitlles, el joc de la punteria i el memory dels drets dels infants. També es van regalar polseres del Consell d'Infants a les persones que hi van participar.

Amb aquest acte, el Consell d'Infants ha tancat el curs. El Consell reprendrà les trobades passat l'estiu. Gràcies a tothom que ha participat a la Festa de la Inclusió i als membres del Consell que ho han fet possible!