El Consell d'Infants col·labora en l'organització de la Festa de la inclusió del proper 3 de juny

La festa, a més de la cursa infantil adaptada, comptarà amb diverses activitats organitzades i dinamitzades pel Consell d'Infants que permetin jugar i participar tothom

El passat 11 de maig, el Consell d'Infants de Vilassar de Mar va celebrar la desena trobada del curs amb un tema principal sobre la taula: la Festa de la inclusió. La trobada va reunir 21 infants de cinquè i sisè de les escoles de primària, del Tucutuc i de l'AE Atzavara. Durant la sessió, els infants van seguir treballant sobre l'encàrrec d’organitzar la Festa de la inclusió, que tindrà lloc dissabte 3 de juny al matí a l’avinguda Eduard Ferrés, davant el pavelló d'esports La Bòbila. Amb aquesta festa, es vol fer visible la diversitat de les necessitats dels nens i nenes de Vilassar de Mar, amb activitats i espais que permetin jugar i participar tothom. A la trobada van acordar com fer la comunicació de la festa i es van repartir els torns a les activitats i les tasques per a aquell dia.

A més de la Festa de la inclusió, el Consell va rebre la visita de la Policia Local per tractar sobre inquietuds del Consell al voltant de la seguretat a l’espai públic. Finalment, a través d’un joc, els membres del Consell van valorar el curs 2022-2023 i l’experiència de ser representants dels nens i les nenes del municipi.