L’Ajuntament de Vilassar de Mar posa en marxa un programa de natació adaptada a la Piscina Municipal

El servei serà impartit per l'entitat B-Swim, que es dedica a proporcionar serveis esportius en l'àmbit aquàtic especialment dissenyats per a persones amb diversitat funcional

L'Ajuntament de Vilassar de Mar ha obert la preinscripció per al nou programa de natació adaptada que s’estrena a la Piscina Municipal. Aquest programa, subvencionat en part per l'Ajuntament mitjançant els fons de promoció esportiva de la Piscina Municipal, se centra en l'aprenentatge i la pràctica de la natació i les activitats aquàtiques com a eix fonamental per millorar l'estat físic i la integració de les persones amb discapacitat, especialment per als menors de 14 anys.

L’Ajuntament assumeix les despeses relacionades amb l’organització i la gestió de l’activitat i els costos per als usuaris seran els relacionats amb el monitoratge:

- Preu per sessió: 40 €

- Abonament per a 4 sessions: 150 € (37,50 € per sessió)

- Abonament per a 8 sessions: 250 € (31,25 € per sessió)

El programa de natació adaptada està dirigit tant a infants com a adults que vulguin rebre o necessitin una atenció individualitzada i especialitzada degut a la seva discapacitat per millorar la seva autonomia dins i fora de l’aigua, aprendre a nedar i realitzar un treball complementari per a l’estimulació i la rehabilitació neuromuscular.

Les sessions es duran a terme durant el curs escolar 2023-2024, entre els mesos d'octubre i juny, respectant els trimestres escolars i les preferències horàries dels participants.

Les preinscripcions s'obren avui i es realitzaran a través de la Piscina Municipal (les places són limitades i amb prioritat per a residents a Vilassar de Mar). 

B-Swim, l'empresa encarregada d'impartir les sessions, és una cooperativa d'iniciativa social i sense ànim de lucre que es dedica a proporcionar serveis esportius en l'àmbit aquàtic, especialment dissenyats per a persones amb diversitat funcional. Amb un equip de professionals altament qualificats, B-Swim s'ha convertit en una referència en la natació adaptada, fomentant la inclusió i la pràctica esportiva saludable per a tothom.