Mandat
2023 - 2027
Què fem?

La Regidoria de Desenvolupament Econòmic de l’Ajuntament de Vilassar de Mar promou la dinamització del teixit econòmic del municipi,  la millora de l'ocupabilitat de les persones treballadores a través de la formació, la informació i la intermediació laboral i l'impuls a la creació d'empreses i a la seva consolidació.

  • El Servei Local d'ocupació de Vilassar de Mar dona suport a  les persones que cerquen feina o volen millorar la  seva situació laboral i a les empreses que necessiten cobrir llocs de treball. 
  • Cursos de formació ocupacional (Certificats de professionalitat) subvencionats pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya adreçats a millorar les competències professionals i facilitar la inserció laboral.
  • Promoció de l'emprenedoria i suport a les persones que inicien una activitat empresarial mitjançant la coordinació del programa Cultura Emprenedora a l’Escola i la convocatòria AJUTPIMES.      
  • Suport al teixit empresarial mitjançant la difusió d’informació, la derivació a serveis especialitzats, la convocatòria AJUTPIMES en la línia de suport a la contractació, el projecte Treball, Talent i Tecnologia (Tecnologia i sostenibilitat en la construcció al Baix Maresme).

Promoció Econòmica